Het behandelprogramma van Het Rughuis is toonaangevend

Het Rughuis is een gespecialiseerde GGZ instelling. We hebben ons toegelegd op de behandeling van cliënten met een ernstige en persisterende psychosomatische rug-, nek- of bekkenpijnstoornis. Dit heeft geresulteerd in een toonaangevend, afgebakend, interdisciplinair behandelprogramma waarvan de intensiteit, de thema’s en de duur vaststaan. De inhoud wordt afgestemd op de persoonlijke problematiek.

Onze aanpak zorgt voor een significante en duurzame verlichting van klachten, verbetering van kwaliteit van leven en geeft mensen de regie terug over hun eigen leven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandHet Rughuis is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Elke dag met pijn geconfronteerd worden, soms zelfs op onverwachte momenten, doet je kwaliteit van leven sterk afnemen. Activiteiten die je voorheen zonder problemen deed, kosten nu de grootste moeite of lukken zelfs helemaal niet meer. Grote kans dat dit je onzeker en/of ongelukkig maakt. Heel vaak kan er geen duidelijke oorzaak voor de pijn worden gevonden. Soms wordt er wel een lichamelijke aandoening gevonden maar zijn de klachten ernstiger of langduriger dan je op grond van de aandoening zou verwachten.

Misschien krijg je wel eens de indruk van je omgeving of zelfs zorgprofessionals dat zij geloven dat je je pijn inbeeldt. Echter, niets is minder waar. Jouw pijn is echt! Maar waar komt jouw pijn nu vandaan? Wat zorgt ervoor dat je pijn aanhoudt? Is er hoop op een actiever leven? Allemaal vragen die gedurende het behandelprogramma van Het Rughuis aan bod komen.

Meer informatie over
Het Rughuis en het behandelprogramma?

We nemen graag de tijd voor je om je te informeren over ons behandelprogramma.

Dat kan tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen.

Plan een gratis infogesprek

Verwijsformulier

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00