Ervaringen van Het Rughuis



Het programma van Het Rughuis werkt!

De speciaal ontworpen behandeling voor chronische rugklachten heeft bij velen al tot positieve resultaten geleid.

Margriet van Rooijen

Cindy Coenen

Rianne Teeuw

José van der Perk

José Donatz

Willy Backhaus

Jenny de Vette-Hagens

Mike van Efferen

Hanne Schaap

Michael de Oude

Yvonne van der Leije

Wil Spek

Yvonne Schuurbiers

Mw. van der Giessen

Rianne Teeuw

Wim van Beek

Tamara Brandt

Sandra Moeliker van der Meer

Henk van Kerkhof

Nicolette Hilhorst

Conny van den Broek-Zuidervliet

Ton van der Meije

Interview met Pascal Tobben

Interview met Mevr. Wammes

Het Rughuis commercial

Interview met Bianca Behrmann

Interview met Diana Verweij

Interview met Bert van Kuil

Interview met Peter van Gaans

Interview met Roos Thompson Peeters

Informatie film Het Rughuis

Filter op

Mevr. Edelhausen

October 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“een hele positieve ervaring, de begeleiding en hoe ik er nu zelf uitgekomen ben. Ik ben alleen maar positief, ik kon alles naar voren brengen bij de begeleiders en ze hebben me weer op de rit gekregen”.

Lees verder

Gerrit Kuijpers

October 2014 | Het Rughuis Roermond

Hallo mijn naam is Gerrit Kuijpers, ik heb een jaar lang behoorlijk veel pijn in mijn rug gehad en heb na verschillende therapieën (Ortho manuele therapie en fysiotherapie) een gesprek gehad met mijn huisarts.
Er werden nog röntgenfoto’s genomen en daaruit bleek dat ik artrose in mijn rug had en…

Lees verder

Anita

October 2014 | Het Rughuis Roermond

“Hallo lieve mensen.
Ik wil jullie met heel mijn hart bedanken.
Traject nummer 8 of 9, het enige traject dat me meer heeft gebracht.
Ik ben er een stuk sterker uitgekomen dan gedacht.
Heel erg fijn dat jullie ons niet als een nummer behandelen, maar als mens.
Hier zou iedereen…

Lees verder

Dhr. Mulders

October 2014 | Het Rughuis Roermond

“Lieve mensen, even een kaartje om jullie te bedanken voor de afgelopen tijd. Jullie zijn prettige mensen en de sfeer bij het Rughuis is ongedwongen en ontspannen. Jullie training heeft me veel gebracht, in positieve zin. Succes met jullie centrum en het allerbeste voor jullie allemaal!”

Lees verder

Ria Teunissen

October 2014 | Het Rughuis Roermond

"Je kent mij niet: maar hoor bij jou.
Toen je geboren werd had je me al,
we werden ouden en: Je had me al.
Pijn en onbegrip zijn erbij gekomen
maar de pijn is er en heeft het overgenomen.
Heb je geholpen met alles wat je in je leven deed.

Lees verder

Jolanda Lagarde

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Na dat ik heel veel klachten kreeg bij het rennen, heb ik verschillende fysio’s bezocht.  Klachten zijn nooit minder geworden. Dus was ik een beetje radeloos geworden. Via de advertentie in de lokale huis aan huis blad zag ik de advertentie van het Rughuis en dit sprak me meteen aan.…

Lees verder

Odette

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Bedankt Team Rughuis en in het bijzonder Nikki, Kevin & Jojanneke voor alle goede zorgen en adviezen” Bekijk het kaartje hier

Lees verder

Annie Bouwens

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Ik ben heel goed begeleid geworden. Ze zijn altijd vriendelijk en de goede behandeling heeft me goed geholpen.”

Lees verder

Meer informatie over Het Rughuis en het programma?

Wenst u meer informatie over Het Rughuis en haar programma? Dat is mogelijk.

U kunt zich inschrijven voor een vrijblijvend informatiegesprek op een vestiging bij u in de buurt.

Plan een gratis infogesprek

Informatie voor de verwijzers

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00