Ervaringen van Het Rughuis



Het programma van Het Rughuis werkt!

De speciaal ontworpen behandeling voor chronische rugklachten heeft bij velen al tot positieve resultaten geleid.

Margriet van Rooijen

Cindy Coenen

Rianne Teeuw

José van der Perk

José Donatz

Willy Backhaus

Jenny de Vette-Hagens

Mike van Efferen

Hanne Schaap

Michael de Oude

Yvonne van der Leije

Wil Spek

Yvonne Schuurbiers

Mw. van der Giessen

Rianne Teeuw

Wim van Beek

Tamara Brandt

Sandra Moeliker van der Meer

Henk van Kerkhof

Nicolette Hilhorst

Conny van den Broek-Zuidervliet

Ton van der Meije

Interview met Pascal Tobben

Interview met Mevr. Wammes

Het Rughuis commercial

Interview met Bianca Behrmann

Interview met Diana Verweij

Interview met Bert van Kuil

Interview met Peter van Gaans

Interview met Roos Thompson Peeters

Informatie film Het Rughuis

Filter op

Ria Teunissen

October 2014 | Het Rughuis Roermond

"Je kent mij niet: maar hoor bij jou.
Toen je geboren werd had je me al,
we werden ouden en: Je had me al.
Pijn en onbegrip zijn erbij gekomen
maar de pijn is er en heeft het overgenomen.
Heb je geholpen met alles wat je in je leven deed.

Lees verder

Jolanda Lagarde

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Na dat ik heel veel klachten kreeg bij het rennen, heb ik verschillende fysio’s bezocht.  Klachten zijn nooit minder geworden. Dus was ik een beetje radeloos geworden. Via de advertentie in de lokale huis aan huis blad zag ik de advertentie van het Rughuis en dit sprak me meteen aan.…

Lees verder

Odette

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Bedankt Team Rughuis en in het bijzonder Nikki, Kevin & Jojanneke voor alle goede zorgen en adviezen” Bekijk het kaartje hier

Lees verder

Annie Bouwens

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Ik ben heel goed begeleid geworden. Ze zijn altijd vriendelijk en de goede behandeling heeft me goed geholpen.”

Lees verder

Truus

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Ik ben uit zo’n diep dal gekomen, het is voor mij een wereld van verschil. Ik ben alleen maar scorend geweest”

Lees verder

Mike Meens

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Aan alle Rughuis-medewerkers (maar in het bijzonder Nikki, Joyce en Kevin), bedankt voor jullie:
- inzet
- vertrouwen
- hulp
- steun
- humor
- advies
- etc, etc
Ik kan/zal jullie van harte aanbevelen! Succes” Bekijk het kaartje hier

Lees verder

Monique Coelen

September 2014 | Het Rughuis Sittard-Geleen

“Jullie zijn Toppie! Team van Rughuis. Door jullie ziet mijn leven er weer zonniger uit! Bedankt!” Bekijk het kaartje hier

Lees verder

Bert Reijners

September 2014 | Het Rughuis Roermond

Na jaren van soms aanzienlijke pijn in mijn onderrug en diverse pogingen om daar van af te komen (overigens zonder succes) ben ik begin 2014 bij toeval op “het Rughuis” gestuit. In overleg met mijn huisarts heb ik besloten mij aan te melden. In het begin was ik nogal sceptisch…

Lees verder

Meer informatie over Het Rughuis en het programma?

Wenst u meer informatie over Het Rughuis en haar programma? Dat is mogelijk.

U kunt zich inschrijven voor een vrijblijvend informatiegesprek op een vestiging bij u in de buurt.

Plan een gratis infogesprek

Informatie voor de verwijzers

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00