Nieuws van Het Rughuis

Meerderheid heeft psychische klachten door coronacrisis

08-09-2020 - Het Rughuis

EenVandaag heeft vandaag een onderzoek gepubliceerd dat gehouden werd onder 25.000 leden van het eigen opiniepanel. Daaruit kwam naar voren dat een meerderheid aangeeft één of meerdere psychische klachten te hebben gekregen door toedoen van de coronacrisis. De ondervraagde personen geven ook aan last te hebben van een gebrek aan contact, spontaniteit en zekerheid.

Lees meer

Onderzoeksrapport impact COVID-19

25-05-2020 - Het Rughuis

Als fysiek en mentaal gezonde mensen het al lastig vinden om een flexibele, evenwichtige en optimistische kijk op de situatie rondom het COVID-19-virus te hebben, wat is de impact dan bij mensen die al bekend zijn met fysieke en/of mentale klachten? Om deze vraag te beantwoorden is een vragenlijstonderzoek gehouden onder 1159 cliënten van Het Rughuis en PHI. Beide organisaties zijn bekend om hun gespecialiseerde GGZ-behandelingen.

Lees meer

Leerzame bijeenkomst Vereniging Cesar-Mensendieck

06-03-2018 - Het Rughuis

Het Rughuis organiseerde een bijeenkomst op het behandelcentrum Rijnmond met de oefentherapeuten van Cesar-Mensendieck‚Äč, die aangesloten zijn bij het landelijk netwerk Chronische Pijn.‚Äč

Lees meer

Next Economy Metropool

02-02-2018 - Het Rughuis

Zo luidde het thema van het druk bezochte ‘People’s Business 2018’ evenement dat op 17 en 18 januari plaats vond. Verbinden, samenwerken, verdiepen en inspireren stonden centraal tijdens deze twee dagen.

Lees meer

Het Rughuis blijft vernieuwen

02-01-2017 - Het Rughuis

Al enige tijd maakt Het Rughuis met veel succes gebruik van de gespecialiseerde meet- en trainingsapparatuur van het David Spine concept. Met deze apparatuur worden de beweeglijkheid en kracht van de wervelkolom nauwkeurig gemeten en effectief getraind! Het David Spine Concept vormt een belangrijke schakel binnen het programma van Het Rughuis.

Lees meer

Rughuis Academie onwikkelt innovatief online oefenprogramma

30-08-2016 - Het Rughuis

E-Health is niet meer weg te denken uit de Nederlandse zorg. Het Rughuis heeft met de introductie van MijnRughuis, het online cliëntenplatform van Het Rughuis, en het online Duurzaamheidscontrole Programma bewezen een voorloper te zijn in het aanbieden van individuele E-Health.

Lees meer

Medio maart opent de vestiging in Gelderland haar deuren

03-03-2016 - Het Rughuis

Op zaterdag 2 april tussen 10.00 - 14.00 uur wordt een open dag georganiseerd, u bent dan van harte welkom.

Lees meer

Het Rughuis participeerde op De Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht

15-02-2016 - Het Rughuis

Van 11 t/m 14 februari participeerde Het Rughuis op de grootste consumentbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

Lees meer

Meer informatie over Het Rughuis en het programma?

Wenst u meer informatie over Het Rughuis en haar programma? Dat is mogelijk.

U kunt zich inschrijven voor een vrijblijvend informatiegesprek op een vestiging bij u in de buurt.

Plan een gratis infogesprek

Informatie voor de verwijzers

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00