Het Rughuis investeert verder in de kwaliteit van haar behandelaren

Het Rughuis investeert verder in de kwaliteit van haar behandelaren

16-09-2015

De kwaliteit van de behandeling staat voorop bij Het Rughuis. Op alle mogelijke fronten probeert Het Rughuis de succesvolle behandelaanpak door te ontwikkelen en verder te optimaliseren. Goed geschoolde en onderlegde zorgprofessionals zijn daarbij van cruciaal belang. In dat kader is onlangs voor alle CGT psychologen een geaccrediteerde incompany cursus Cognitieve Gedragstherapie gestart.

Deze erkende cursus van ruim 100 uur wordt vormgegeven door Drs. Machielsen en Drs. De Vries, twee erkende docenten met veel expertise van het RINO en de VCGT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). De cursus richt zich op de cognitieve gedragstherapie, met extra aandacht en verdieping voor de behandeling van een chronische pijnstoornis. Wij wensen onze behandelaren veel succes met deze cursus!

 


Terug naar het overzicht