Next Economy Metropool

Next Economy Metropool

02-02-2018

Zo luidde het thema van het druk bezochte ‘People’s Business 2018’ evenement dat op 17 en 18 januari plaats vond. Verbinden, samenwerken, verdiepen en inspireren stonden centraal tijdens deze twee dagen.

Een mooie gelegenheid om onze unieke Rughuis methode en ons Yunify educatie aanbod, ontwikkeld volgens de laatste inzichten in de gezondheidswereld, te presenteren aan metropool Rotterdam-Den Haag.

Vanuit een bescheiden stand hebben Jan Stehouwer en Peter Mooy vele bezoekers mogen spreken. Daarbovenop volgde nog een spontane uitnodiging voor een interview door RTV Rijnmond. Jan nam de uitnodiging van RTV Rijnmond uiteraard graag aan. Live op de radio en vervolgens twee minuten vol enthousiasme praten over Het Rughuis is aan geen ander zo goed besteed.

Met een paar A4-tjes volgeschreven aan nieuwe leads van bedrijven werden de beursdagen tevreden afgesloten.


Terug naar het overzicht