Nieuws van Het Rughuis

Het Rughuis laat een innovatieve applicatie bouwen voor haar cliënten

21-09-2015 - Het Rughuis

Speciaal voor Het Rughuis werd een innovatieve applicatie gebouwd door het bedrijf Care-Applications in de vorm van Mijn Rughuis.

Een unieke tool waar cliënten zeer transparant hun volledige traject kunnen bekijken zoals behandelingen en status.

Lees meer

Rughuis Kennis Academy te gast in de talkshow ‘Made in Limburg’

21-09-2015 - Het Rughuis

Onder leiding van presentator Maurice van der Linden werd gesproken met Geert van ’t Hullenaar, manager van de Rughuis Kennis Academie. Tijdens dit interessante gesprek stond de behandelaanpak van Het Rughuis centraal en werden de cliëntervaringen, behandelresultaten en toekomstverwachtingen besproken.

Lees meer

Chronische rugpijn heeft grote impact op kwaliteit van leven

20-09-2015 - Het Rughuis

De kwaliteit van leven van mensen met chronische rugklachten is beduidend lager in vergelijking met andere patiëntpopulaties en de gemiddelde Nederlandse bevolking. Dat is de conclusie van de Rughuis Kennis Academie, het kennisinstituut van Het Rughuis dat zich bezighoudt met kwaliteit, onderwijs en onderzoek.  

Lees meer

De Rughuis Methode leidt tot minder pijnklachten!

18-09-2015 - Het Rughuis

Hoewel de behandeling van Het Rughuis zich primair niet richt op een afname van de pijnklachten, heeft onderzoek van de Rughuis Kennis Academie uitgewezen dat de behandeling van het Rughuis tot een sterke afname leidt van de maximale en de gemiddelde ervaren pijnklachten.

Lees meer

Het Rughuis investeert verder in de kwaliteit van haar behandelaren

16-09-2015 - Het Rughuis

De kwaliteit van de behandeling staat voorop bij Het Rughuis. Op alle mogelijke fronten probeert Het Rughuis de succesvolle behandelaanpak door te ontwikkelen en verder te optimaliseren. Goed geschoolde en onderlegde zorgprofessionals zijn daarbij van cruciaal belang. In dat kader is onlangs voor alle CGT psychologen een geaccrediteerde incompany cursus Cognitieve Gedragstherapie gestart.

Lees meer

Hoofdbehandelaars tezamen op verdiepende bijeenkomst

15-09-2015 - Het Rughuis

Het Rughuis streeft continu naar een verbetering van de kwaliteit en een uniformiteit in de uitvoering van haar behandelmethode. In dat kader worden er regelmatig verdiepende dagen georganiseerd, waarin (hoofd)behandelaars de recente ontwikkelingen op gebied van inhoud en kwaliteit met elkaar bespreken en Het Rughuis op inhoudelijk vlak van feedback en input voorzien.

Lees meer

Het Rughuis was één van de drie innovatieve cases In Teckle Zorg

30-08-2015 - Het Rughuis

Teckle, de innovatieservice van Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Rabobank Helmond, Rabobank Maastricht en Omstreken, Rabobank Westelijke Mijnstreek, Rabobank Rijk van Nijmegen en Rabobank Enschede-Haaksbergen, helpt ondernemers bij het vermarkten van hun nieuwe product of dienst.

Lees meer

Meer informatie over
Het Rughuis en het behandelprogramma?

We nemen graag de tijd voor je om je te informeren over ons behandelprogramma.

Dat kan tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen.

Plan een gratis infogesprek

Verwijsformulier

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00