Nieuws van Het Rughuis

Het Rughuis investeert verder in de kwaliteit van haar behandelaren

16-09-2015 - Het Rughuis

De kwaliteit van de behandeling staat voorop bij Het Rughuis. Op alle mogelijke fronten probeert Het Rughuis de succesvolle behandelaanpak door te ontwikkelen en verder te optimaliseren. Goed geschoolde en onderlegde zorgprofessionals zijn daarbij van cruciaal belang. In dat kader is onlangs voor alle CGT psychologen een geaccrediteerde incompany cursus Cognitieve Gedragstherapie gestart.

Lees meer

Hoofdbehandelaars tezamen op verdiepende bijeenkomst

15-09-2015 - Het Rughuis

Het Rughuis streeft continu naar een verbetering van de kwaliteit en een uniformiteit in de uitvoering van haar behandelmethode. In dat kader worden er regelmatig verdiepende dagen georganiseerd, waarin (hoofd)behandelaars de recente ontwikkelingen op gebied van inhoud en kwaliteit met elkaar bespreken en Het Rughuis op inhoudelijk vlak van feedback en input voorzien.

Lees meer

Het Rughuis was één van de drie innovatieve cases In Teckle Zorg

30-08-2015 - Het Rughuis

Teckle, de innovatieservice van Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Rabobank Helmond, Rabobank Maastricht en Omstreken, Rabobank Westelijke Mijnstreek, Rabobank Rijk van Nijmegen en Rabobank Enschede-Haaksbergen, helpt ondernemers bij het vermarkten van hun nieuwe product of dienst.

Lees meer

Meer informatie over
Het Rughuis en het behandelprogramma?

We nemen graag de tijd voor je om je te informeren over ons behandelprogramma.

Dat kan tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen.

Plan een gratis infogesprek

Verwijsformulier

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00