Nieuws van Het Rughuis

Het Rughuis blijft vernieuwen

02-01-2017 - Het Rughuis

Al enige tijd maakt Het Rughuis met veel succes gebruik van de gespecialiseerde meet- en trainingsapparatuur van het David Spine concept. Met deze apparatuur worden de beweeglijkheid en kracht van de wervelkolom nauwkeurig gemeten en effectief getraind! Het David Spine Concept vormt een belangrijke schakel binnen het programma van Het Rughuis.

Lees meer

Rughuis Academie onwikkelt innovatief online oefenprogramma

30-08-2016 - Het Rughuis

E-Health is niet meer weg te denken uit de Nederlandse zorg. Het Rughuis heeft met de introductie van MijnRughuis, het online cliëntenplatform van Het Rughuis, en het online Duurzaamheidscontrole Programma bewezen een voorloper te zijn in het aanbieden van individuele E-Health.

Lees meer

Medio maart opent de vestiging in Gelderland haar deuren

03-03-2016 - Het Rughuis

Op zaterdag 2 april tussen 10.00 - 14.00 uur wordt een open dag georganiseerd, u bent dan van harte welkom.

Lees meer

Het Rughuis participeerde op De Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht

15-02-2016 - Het Rughuis

Van 11 t/m 14 februari participeerde Het Rughuis op de grootste consumentbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

Lees meer

Interview Rughuis Kennis Academie in CONNECT

16-12-2015 - Het Rughuis

De unieke aanpak van Het Rughuis is in 2015 door de Rughuis Kennis Academie onderzocht. De behandelresultaten, waaronder kwaliteit van leven, pijn en kracht, zijn boven verwachting goed en bestendig gebleken. De kern van het succesvolle zorgconcept van Het Rughuis zit volgens Geert van ’t Hullenaar (manager van de Rughuis Kennis Academie) in de sterke focus op 1 doelgroep, waar gespecialiseerde zorgprofessionals de klacht vanuit een geïntegreerde gedragswetenschappelijke totaal aanpak benaderen. In CONNECT, het relatiemagazine van ondernemende fysiotherapeuten in Nederland, licht hij Het Rughuis in een leuk interview toe.

Lees meer

Het Rughuis spreekt op het congres van kwaliteitsnetwerk fysiotherapie

16-12-2015 - Het Rughuis

Het succesvolle behandelprogramma van Het Rughuis blijft in zorgland niet onopgemerkt. Op uitnodiging van Fydee, een landelijk kwaliteitsnetwerk fysiotherapie, heeft Het Rughuis een bijdrage geleverd aan de invulling van het eindejaarscongres, wat dit jaar deels in het teken stond van de specialisatie van de zorg.

Lees meer

Een collega aan het woord: Psycholoog psychosomatiek

16-12-2015 - Het Rughuis

De term psycholoog psychosomatiek is geïntroduceerd door Het Rughuis, waar ik, naast het voeren van een eigen praktijk in de sportpsychologie, werkzaam ben. In de methode van Het Rughuis worden chronische pijnpatiënten poliklinisch multidisciplinair behandeld. Het behandelteam bestaat voor iedere pijnpatiënt uit twee psychologen en één fysiotherapeut, het zwaartepunt van de intensieve behandeling ligt hiermee dus op de psyche. 

Lees meer

Het Rughuis aanwezig op het Wenckebach symposium in Kerkrade

09-11-2015 - Het Rughuis

Vrijdag 6 november was Het Rughuis aanwezig tijdens het jaarlijks terugkerende Wenckebach symposium in Kerkrade, wat voor de 25e keer werd georganiseerd.

Lees meer

Meer informatie over Het Rughuis en het programma?

Wenst u meer informatie over Het Rughuis en haar programma? Dat is mogelijk.

U kunt zich inschrijven voor een vrijblijvend informatiegesprek op een vestiging bij u in de buurt.

Plan een gratis infogesprek

Informatie voor de verwijzers

Bekijk hier onze informatie film

Meer informatie? 088 000 16 00