Over Het Rughuis

Is jouw dagelijks functioneren zeer beperkt door chronische rugpijn? Of je nu ligt, zit of staat; jouw rug, nek of bekken doen altijd pijn. Je bent al overal geweest, maar men kon helaas niets meer voor je doen. Sterker nog, ze vertelden dat je was uitbehandeld en dat je maar moest leren leven met de pijn.

Bij Het Rughuis ben je niet uitbehandeld. Wij staan voor je klaar om je te helpen en begeleiden naar herstel. Om de regie terug te pakken in jouw leven en hier weer optimaal van te genieten. 

✔ Gespecialiseerd behandelcentrum voor chronische rug-, nek- en bekkenpijn (SGGZ)
✔ Kort en intensief behandelprogramma van 17 weken
✔ Een op maat gemaakt behandelplan
✔ Duurzaam resultaat
✔ Korte wachttijden
✔ Hoge cliënttevredenheid
✔ De behandeling is voor jou kosteloos (exclusief eigen risico)

Het Rughuis is er voor iedereen met ernstig aanhoudende rug-, nek-, of bekkenpijn. Wanneer je langdurig deze klachten ervaart kun je je belemmerd voelen in je gewone dagelijkse activiteiten. Dit kan ook effect hebben op hoe je je voelt. 

Onze missie is “een gezonde geest in een gezond lichaam”. We helpen je vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Daarom bieden wij je een andere aanpak door fysiek én mentaal jouw klachten te lijf te gaan in een innovatief, intensief en wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma van 17 weken. 

Meer over de behandeling

 

Benieuwd of Het Rughuis iets voor jou is?

Plan een vrijblijvend informatiegesprek en kom erachter hoe we jou kunnen helpen.

 

Plan een informatiegesprek